Hozzávalók:
Elkészítése:
Kiolvasztom a leveles tésztát. Ha már nyújtható akkor szép vékonyra kinyújtom.
2 cm-es csíkokra felvágom. Habrolóformára vagy olcsóbban is megoldható egy boltban vásárolt “seprűnyelet” 10 cm -es darabokra felvágom és jól kifertőtlenítem és ha kiszáradt akkor már használható. Bevonom alufóliával.
Szépen feltekergetem rá a feldarabolt tésztát és mehet a sütőbe. Ha kisült akkor készítem el a habot.
Gőz felett a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojást fehérjét a citromlevét jól felverem, míg krém állaga nem lesz. A gőzről levéve belekavarom a kakaóport és az aromát. Mikor már kihűlt bekanalazom a habzsákba és megtöltögetem a tésztát és utána megforgatom porcukorba, majd belemártogatom az olvasztott csokoládéba és még rá is csurgatok, és lehet tálalni.
Jó étvágyat hozzá!