Hozzávalók:
Elkészítése:
Három deka zsíron, vízzel, sóval megpároljuk a rizst. Egy másik edényben négy deka zsíron pár percig sütjük a megtisztított, csíkokra vágott vegyes zöldséget, meghintjük összevagdalt petrezselyemzölddel, sóval, és egy kevés vízzel megpuhítjuk, rövid lére sütjük.Csíkokra vágjuk a kitorzsázott kelkáposztát, és sós vízben puhára főzzük, majd levétől lecsurgatjuk. Keményre megfőzünk 5 tojást, és meghámozva felszeleteljük.A maradék zsírral kikenünk egy mély tűzálló tálat, és a hozzávalókat rétegezve lerakjuk. (Alulra rizs, tetejére zöldség kerüljön.) A maradék két tojást simára keverjük a tejföllel meg a tejjel, és a lerakott zöldségre öntve, megsütjük.