Hozzávalók:
Krém:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 3 részre osztjuk. A tésztákat egyenként egyforma nagyságúra nyújtjuk, majd tepsi hátulján, 180 fokra előmelegített sütőben 8-10 perc alatt világosra sütjük.
A tojás sárgákat a vaníliás cukorral, kristálycukorral, liszttel és valamennyi tejjel (1-1,5 dl) csomómentesre keverjük. A többi tejet felforraljuk. A felforralt tejbe belecsorgatjuk a lisztes keveréket és állandó keverés mellett sűrűre főzzük, majd elzárjuk alatta a gázt.
A tojás fehérjét kemény habbá verjük és a még forró krémbe forgatjuk óvatosan.
Az elkészült krémet két részre osztjuk és betöltjük vele a lapokat. Pár óra múlva, mire kihűl, szeletelhető lesz. Vaníliás porcukorral megszórva tálaljuk.