Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojás sárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, majd hozzádolgozzuk a sütőporos lisztet és a kakaót.
Közepes lángon (kb. 180 fok) kb. 20 percig sütjük. (A tepsi mérete kb.: 27 x 37 cm.)
A tojás fehérjét a cukorral kemény habbá verjük.
A pudingport a vízzel simára keverjük és sűrűre főzzük. Még forrón összekeverjük a habbal és a tészta tetejére kenjük.
További 10-15 percig szintén közepes hőmérsékletű sütőben sütjük. Majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A tetejére a habtejszínt kemény habbá verjük, és a teljesen kihűlt tészta tetejére kenjük. Reszelt csokoládéval jól megszórjuk. Ízlés szerint díszíthetjük mással is.