Hozzávalók egy 26 cm-es formához:
Elkészítése:
Ha nem kész piskótalapot használunk, akkor a kekszet összedolgozzuk az olvasztott margarinnal és egyenletesen belesimítjuk a tortaforma aljába és betesszük a hűtőbe.
A rizst a tejjel, cukorral megfőzzük, majd hozzáadjuk a margarint és a citrom reszelt héját. Megvárjuk, amíg kihűl. A felvert habtejszínt a kihűlt rizshez adjuk. A zselatint feloldjuk 1,5 dl vízben, megvárjuk amíg langyosra hűl és a rizses-tejszínes krémhez adjuk.
A tortaformába belerakjuk a piskótalapot vagy elővesszük az elkészített kekszes alapot erre ráöntjük a rizses masszát, picit dermesztjük, majd kirakjuk a gyümölccsel és ráöntjük a kész gyümölcskocsonyát.
A gyümölcskocsonyát a csomagoláson leírtak szerint (1,5 csomag por és 4,5 dl víz) elkészítjük és langyosan öntjük a tortára.
Náhány órára hűtőbe tesszük vagy egy éjszakára és másnap szeleteljük.