Hozzávalók:
Piskótához:
Csokikrémhez:
Gesztenyekrémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
Piskóta: A tojásfehérjékből nagyon kemény habot verünk, és folyamatosan beleöntjük közbe a sárgákat , a cukrot és a lisztet. Kivajazott tortaformába öntjük, és előmelegített 180 fokos sütőben kb. 20-30 percig sütjük. Ha már a tésztája nem ragad oda a beleszúrt villába akkor ki is vehetjük. Várjuk meg amíg kihűl, majd vágjuk 3 felé, hogy 3 tortalapot kapjunk.
Gesztenyekrém: A gesztenyemasszába, ha nem ízesített, teszünk egy kis cukrot és rumot ízlés szerint, ebbe tesszük bele a mascarponét, utána óvatosan beleforgatjuk a felvert habtejszínt.
Csokis krém: A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, ebbe tesszük bele a mascarponét, utána a felvert habtejszínt. Ebbe nem kell cukor!
Kosár díszítése ezen az oldalon található meg, én is innen lestem el. Szerintem könnyebb ha látjuk is közben. Sok sikert hozzá!:)
https://www.desszertmester.hu/diszitesi-technikak/video-kosarfonas-technika