Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Elkészítése:
A tésztából szokásos módon piskótát készítünk:
Különválasztjuk a tojásokat, a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgájával kikeverjük a cukrot majd összekeverjük óvatosan a fehérjét a sárgájával a liszttel és kakaóval.
Tortaformába rakjuk közepes lángon kb 40 percig készre sütjük.
Krém:
A tejet a cukorral felforraljuk mikor felforrt, levesszük a tűzről beleszitáljuk a kakaóport hogy ne legyen csomós, majd egy kevés margarint rakunk bele. Hagyjuk kihűlni nem kell megijedni kemény lesz és jó kakaós de ez így tökéletes!
Amikor teljesen kihűlt a krém a margarinnal jól felhabosítjuk.
Ezután elvágjuk a piskótát megkenjük a krémmel majd meggyet halmozunk rá.
A tetejét csokoládéval öntjük le!