Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Mázhoz:
Elkészítése:
a tojásfehérjékből és a porcukorból kemény habot verünk. Hozzákeverjük a kókuszreszeléket, lisztet és a sütőport. Alaposan átkeverjük, majd sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsiben 180 fokra előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt rózsaszínűre sütjük.
krémet főzünk a tojássárgákból, porcukorból, a hideg és leszűrt feketekávéból és a lisztből. Ha már langyos a krém hozzákeverjük a margarint és a kókuszos tésztára kenjük.
forró vízfürdőben egy fazékban összekeverjük a porcukrot, kakaóport, margarint és a 3 evőkanál forró vizet. Felolvasztjuk és a krém tetejére kenjük.
A süteményt hideg helyre rakjuk és hagyjuk a mázat megdermedni. Meleg vízbe mártott késsel szeleteljük.