Hozzávalók:
Minta:
Piskóta:
Töltelék:
Elkészítése:
Minta:
A vajat a cukorral elkeverjük,hozzáadjuk a tojás fehérjét,majd a lisztet és a végén az ételfestéket.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral és arra nyomjuk habzsákkal a mintát,ezt követően a piskóta kikavarásáig hűtőbe tesszük.
Piskóta:
A hozzávalókból a szokott módon piskóta masszát készítünk, majd elővesszük a hűtőből a kirajzolt mintát,és ráöntjük a piskóta masszát. Kb 170 fokos sütőben megsütjük, majd még melegen kiborítjuk a tepsiből és feltekerjük, így hagyjuk kihűlni.
Töltelék:
A pudingporhoz hozzáadjuk a lisztet, cukrot, majd a tejjel csomómentesre keverjük. Lassú tűzön, kevergetve felfőzzük.
Ezután a margarint elkeverjük a cukorral. Amikor kihűlt a puding, hozzákeverjük a margarinos masszához, ezt követően hozzáadjuk a diót és elkeverjük benne.
A piskótát megtöltjük a diós-vaníliás krémmel,majd feltekerjük újra.