Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Mázhoz:
Elkészítése:
A tésztához valókat összegyúrjuk és négy lapot sütünk.
6 dl tejjel, 6-7 ek liszttel, 1 ek kristálycukorral főzött krémet készítünk.
25 dkg porcukrot és 25 dkg margarint kikeverünk, majd a két krémet összekeverjük és kétfelé vesszük, egyikbe kakaóport, a másikba 2 cs vaníliás cukrot teszünk.
A töltés menete: mézes lap – kakaós krém – mézes lap – baracklekvár – mézes lap – fehér krém – mézes lap – máz.
A mázhoz a margarint, a porcukrot, a tejet, és a főzés nélküli puncs pudingport gőz felett addig keverjük, amíg el nem kezd sűrűsödni, majd melegen a tészta tetejére simítjuk.
Én vaníliás pudinggal csináltam mert nem kaptam puncsost de így is finom lett!