Hozzávalók:
Krémhez:
Elkészítése:
A cukrot, vaníliás cukrot, 2 tojás sárgáját, és 1 egész tojást habosra kikeverünk a puha vajjal. Ezután adjuk hozzá a tejet és a sütőporral elkevert lisztet. A maradék tojásfehérjét keményre verjük, és óvatosan a tésztába forgatjuk.
A tésztát kivajazott és kilisztezett vagy szilikon gyümölcstorta formába öntjük, és 175 fokon kb 30 percig sütjük (tűpróbával ellenőrizzük). A tésztát hagyjuk hűlni, kivesszük a formából és teljesen kihűtjük.
Az epret megmossuk, papír kéztörlőn megszárítjuk. A szár részét kivágjuk, és a gyümölcsöt nem túl vékony szeletekre szeljük.
A kisült lapot hagyjuk kihűlni, majd ha kihűlt, a megfőzött és lehűtött pudingot rákenjük. Ezután a tetszés szerinti gyümölcsöt rárakjuk.
A tortazselét a csomagoláson lévő előírás szerint készítsük el, és vékonyan fedjük be vele a tortát.
A lap miután kihűlt, megszórom kevés zsemlemorzsával, hogy az utána rákerülő puding ne áztassa el a tésztát!