Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése: A tésztához a liszten és a tejen kívül az összes többi hozzávalókat gőz fölött megfőzzük, és utoljára adjuk hozzá fokozatosan a tejet és a lisztet. Fél órát pihentetjük, majd 3 lapot sütünk belőle.
A krémhez 2 csomag csokipudingot megfőzzük 1 liter tejben, 3-4 evőkanál cukorral. Langyosra hűtve hozzáadunk 1 csomag zselatint (amit a hátoldalán lévő utasítás szerint készítünk el és langyosra hűtjük), majd elkeverjük. Ezután fél liter cukrász tejszínhabot jól felverünk keményre, óvatosan hozzákeverjük a csokikrémet és 1 tábla csokoládét durvára reszelve.
A lapokat megtöltjük. A tetejét csokimázzal lekenjük, majd kókuszreszelékkel megszórjuk, avagy tetszés szerint díszítjük.