Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Bevonat:
Elkészítése:
Három piskótát fogunk sütni egyenként 5-5 tojásból. 5 tojást a keverőtál üstjébe ütünk, hozzáadjuk az 5 ek cukrot, majd kb 10 perc alatt felverjük keményre. Az 5 ek liszthez hozzáadjuk a sütőport, majd óvatosan hozzáforgatjuk a felvert tojáshoz. Egy 26 cm-es tortaformát kivajazunk és lisztezünk, majd a masszát belesimítjuk és 170 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd kihűtjük. A maradék alapanyagokkal is ugyanígy járunk el.
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingporokat és a lisztet, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Ha kihűlt akkor hozzáadjuk a margarint, citromlevet, a cukrokat és robotgéppel alaposan kihabosítjuk.
A tejszínt keményre felverjük.
Az alsó lapra kenjük a krém 1/3-át, gyümölcsöket nyomkodunk bele, majd a felvert tejszínből is kenünk rá egy keveset. Erre rátesszük a következő lapot, ugyanúgy járunk el vele, mint az előzővel, végül befedjük a harmadik lappal. A maradék krémmel vékonyan bevonjuk a tortánk oldalát és a tetejét, majd a tejszínnel és a gyümölcsökkel ízlés szerint díszítjük.