Hozzávalók:
A lapokhoz:
A vanília krémhez:
Továbbá:
A tetejére:
Elkészítése:
A darált kekszet elkeverjük az olvasztott vajjal, félretesszük.
A cukrot, a tejszínt és a vajat lábosba mérjük. Kevergetve felforraljuk, majd lassú tűzön időnként megkeverve 15-20 percig gyöngyözve főzzük.
A vanília krémhez 150 ml tejjel csomómentesre dolgozzuk a tojás sárgát, a cukrot, a pudingport és a lisztet. A maradék tejet felforraljuk, hozzáöntjük a pudingporos keveréket és besűrítjük. A tűzről levéve hozzáadjuk a vajat is, majd langyosra hűtjük.
A forma aljába nyomkodjuk a vajas keksz felét, ráöntjük a karamellt. Kicsit várunk, hogy a karamell langyosra hűljön, majd a keksz másik felével befedjük.
Beborítjuk a vanília krémmel, ennek tetejére a cukorral és a habfixálóval keményre vert tejszín jön.
Megszórjuk csokireszelékkel, 2-3 órán át hűtőben tartjuk, majd szeleteljük.