Hozzávalók:
Mártáshoz:
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük. A húst elszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Kevés olajon előbb a szalonnát sütjük ki, majd a húsokat. Félretesszük, elkészítjük a mártást.
A zöldségeket megpucoljuk, kockákra vágjuk, annyi vízben hogy ellepje, megfőzzük. Ízesítjük a sóval, borssal, babérlevéllel, ecettel. Ha megfőttek, kiszedjük őket. Kevés olajat hevítünk, beletesszük a lisztet, ráöntjük a főtt zöldségeket, átkeverjük, majd a főzővízzel felengedjük. Botmixerrel összeturmixoljuk. Karamellizáljuk a cukrot, majd beleöntjük a mártásba, ízesítjük citromlével, mustárral, sóval. Végül a tejfölt is hozzákeverjük.