Hozzávalók:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A 6 tojás fehérjét kemény habbá verjük a 18 dkg cukorral, majd hozzáadjuk a 18 dkg darált diót és az 1 ek zsemlemorzsát is. Kikent kilisztezett tepsiben megsütjük, majd ismét elkészítjük ugyanezt a tésztát a leírtak szerint.
A krémhez a 12 tojássárgáját 1 dl tejjel, 15 dkg kristálycukorral és 1 csomag vaníliás cukorral gőz fölött sűrű krémmé főzzük. amíg hűl, 25 dkg margarint habosra keverünk, végül a 2 krémet összekeverjük és a 2 lap közé töltjük.
A tetejét csokimázzal bevonjuk, 1 tábla étcsoki, gőz fölött megolvasztva 1-2 ek. olajjal elkeverve és a tetejére simítva.
Hűtőbe tesszük dermedésig. A melegre való tekintettel a dermedést követőben is tartsuk ott.
Kisebb tepsiben, értelem szerűen magasabb lesz a süti :)