Hozzávalók:
Elkészítése:
A lilahagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, és az olajon elkezdjük pirítani.
Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az őrölt köménnyel.
Hozzáadjuk a kockázott csirkemellet és a mustárt, majd tovább pirítjuk, amíg a hús kifehéredik.
Beletesszük a kukoricát, felöntjük kevés vízzel, lefedjük, és puhára pároljuk. Közben időnként megkeverjük, és ha szükséges, pótoljuk a vizet.
Amikor a csirke megpuhult, hozzáadjuk az ömlesztett sajtot, az apróra vágott petrezselymet és a tejfölt. Összeforraljuk, amíg a szósz szép krémes nem lesz.
Ha túl sűrű, egy kevés vízzel vagy tejjel hígíthatjuk.
Ízlés szerint tehetünk hozzá még egy kevés ételízesítőt is.
Forrón tálaljuk, friss petrezselyemmel meghintve.
Ha szeretjük a pikánsabb ízeket, egy kevés mustár vagy pár csepp citromlé jót tesz neki.