Hozzávalók:
A tetejére:
Elkészítése
A tepsi alját sütőpapírral kibéleljük, majd kirakjuk egy réteg keksszel. Fél liter tejből 2 csomag pudingot főzünk a csomagoláson lévő leírás szerint, ízlés szerint édesítve. A forró pudingot a kekszrétegre öntjük, majd gyorsan befedjük egy újabb réteg keksszel.
A maradék fél liter tejből ugyanígy elkészítjük a második ízű pudingot, és ezt is a kekszre öntjük. A tetejére újra keksz kerül.
Végül a sütemény tetejére olvasztott csokit csorgatunk, majd hűtőbe tesszük egy éjszakára. Másnapra a keksz megpuhul, és a rétegek szépen összeérnek.
A pudingok ízét bátran variálhatjuk: például vaníliát és csokoládét, epret és kókuszt is jól kombinálhatunk. A tetejére szórhatunk pirított mandulát vagy kókuszreszeléket is.