Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítése:
A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a tejfölt, a tojást, és tovább keverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral, és a margarinos krémhez adjuk. Elfelezzük, folpackba csomagoljuk, hűtőbe tesszük addig, amíg a tölteléket elkészítjük. A lebbencstésztát sós vízben kifőzzük, leöblítjük.
A túrót összetörjük, majd a tojással, vaníliás cukorral, kristálycukorral, citromhéjjal és a mazsolával összekeverjük. Összeforgatjuk a túrós krémet a lebbencstésztával.
A tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, majd margarinnal kikent tepsibe terítjük. Rákanalazzuk a tölteléket, és egyenletesen elosztjuk. Majd kinyújtjuk a másik tésztát, és a tetejére terítjük. Villával megszurkáljuk. Egy felvert tojással megkenjük a tetejét. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Tálaláskor a tetejét porcukorral meghintjük.