Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Gyümölcs:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 24 cm átmérőjű gyümölcstorta vagy piteformát kivajazunk.
A tojásokat szétválasztjuk, majd a féhérjéket a sóval kemény habbá felverjük. A sárgákat fehéredésig keverjük a kétféle cukorral, majd óvatosan, felváltva hozzárforgatjuk a lisztet és a tojáshabot is.
A kész piskótamasszát belesimítjuk az előkészített formába és kb 20-25 percig sütjük (tűpróbát végezzünk!). Ha megsült, akkor hegyjuk teljesen kihűlni.
A pudingport csomómentesre keverjük a tejjel és a cukorral, majd sűrűre főzzük.
A zselatint kevés vízben feloldjuk, majd a még meleg pudingba keverjük. Addig hűtjük, amíg kenhető lesz az állaga (nem folyós).
A barackokat megmossuk, kimagozzuk és a húsukat szelteljük fel. Ízlés szerint kevés cukorral ízesíthető.
Ha szeretnéd a barackokat is megforgathatod egy kevés zselatinban, így tartósabb és fényesebb lesz.
A kihűlt torta tetejét egyenletesen kenjük meg a pudinggal, majd halmokban tegyük rá a barackszeleteket.
Hűtőben pihentessük legalább 1 órán át, hogy a puding és a barack stabil legyen.