Hozzávalók:
Elkészítése:
Melegítsünk fel olajat egy nagy edényben és pirítsuk rajta rövid ideig a felkarikázott újhagymát, zúzott fokhagymát és az apróra vágott gyömbért.
Ezután adjuk hozzá a currypasztát, majd pirítsuk tovább 1 percig, végül öntsük fel az alaplével és kókusztejjel. Ezután keverjük hozzá a szójaszószt, a halszószt, a mogyoróvajat és a mézet. Fedjük le és főzzük alacsony lángon kb 10 percig.
Adjuk hozzá a felezett vagy negyedelt gombát és a leveleire szedett kelt, majd főzzük kb 2 percig. Végül tegyük hozzá a tésztát és főzzük további 2 percig.
Tálaláskor merjük a leves levét egy tányérba, majd tegyük bele a tésztát, a gombát és a kelt. Szórjuk meg aprított újhagymával, adjunk hozzá főtt, félbevágott tojást, majd szórjuk meg szezámmaggal és chilivel.