Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat vagy libazsírt, és a combokat bőrös felükkel lefelé pirítani kezdjük, amíg szépen megpirulnak. Ezután megfordítjuk őket, és a másik oldalukat is megkapatjuk.
A combokat kivesszük a serpenyőből, félretesszük, a visszamaradt zsiradékhoz hozzáadjuk a kés lapjával meglapított fokhagymagerezdeket és a rozmaringágakat. Pár percig együtt pirítjuk, hogy kiadja az illatát, majd hozzáöntjük a fehérbort és a mustárt, és simára keverjük.
A combokat visszatesszük a serpenyőbe, és a szafttal körbelocsoljuk. Lefedve vagy alufóliával letakarva 180 °C-ra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 25-30 perc alatt készre sütjük. A végén fedő nélkül is süthetjük 5-10 percig, hogy ropogósabb legyen a teteje.