Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítése:
A pudingport kevés vízzel keverjük ki és tegyük félre.
A málnát a cukrokkal és a többi vízzel addig főzzük, amíg szét nem fő. Amikor a málna már puha, akkor hozzáadjuk a pudingport és sűrűre főzzük a krémet, majd folpackkal letakarjuk és kihűtjük.
A lisztben elkeverjük a sütőport.
A tojásokat elkezdjük kihabosítani és közben apránként adjuk hozzá a cukrot. Amikor már jó habos (kb 10 perc után), akkor adjuk hozzá a tejet és az olajat, majd ezekkel is alaposan dolgozzuk össze. Ezután a sütőporos lisztet dolgozzuk bele a masszába.
Egy 20*35 cm-es tepsit vajazzunk és lisztezzünk ki vagy béleljünk ki sütőpapírral, majd egyenletesen terítsük el benne a tészta felét és süssük 180 fokra melegített sütőben (alsó-felső sütéssel) kb 15 percig.
Ekkor vegyük ki a sütőből és egyenletesen terítsük rá a málnás tölteléket, majd fedjük be a maradék tésztával. Toljuk vissza a sütőbe még kb 25 percre.
Teljesen kihűlve szeleteljük és porcukorral megszórva, málna szemekkel tálaljuk.