Hozzávalók:
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk grill fűszerkeverékkel. Ezután lisztbe forgatjuk, és kevés vajon mindkét oldalát elősütjük. A hússzeleteket a serpenyőben maradt zsiradékkal együtt egy kivajazott tepsibe fektetjük.
A bacont apró kockákra vágjuk, serpenyőben kissé kisütjük. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és lilahagymát, majd üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott cukkinit, kaliforniai paprikát és karikázott erős paprikát, majd a paradicsomot is felszeletelve. Rövid ideig együtt pároljuk, amíg a zöldségek kissé megpuhulnak, de még tartják az állagukat.
A zöldségragut eloszlatjuk az elősütött karajszeleteken. Mindegyikre egy-egy szelet gépsonkát és trappista sajtot helyezünk.
Az előmelegített sütőben (180 °C) addig sütjük, amíg a sajt szépen megolvad és kissé megpirul a tetején.
Hasábburgonyával, friss salátával és párolt rizzsel kínáljuk.