Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Borításhoz:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk, amíg homogén állagú nem lesz, majd fóliával letakarva egy órán át pihentetjük. A pihentetett tésztát lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk, és egy 4-5 cm-es szaggatóval pogácsákat szaggatunk ki. A pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és a tetejüket tojássárgájával megkenjük.
Az előmelegített sütőben 180 °C-on 10-15 perc alatt aranyszínűre sütjük a pogácsákat, majd hűlni hagyjuk.
A krémhez a tejet, lisztet, sajtot, tojást és sót folyamatos keverés mellett főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Miután levettük a tűzről, elkeverjük benne a margarint, hogy selymes állagú krémet kapjunk.
A kihűlt pogácsákat kettesével összetapasztjuk a krémmel úgy, hogy az kissé kifolyjon az oldalukon. Az összeragasztott pogácsákat a kifolyt krémmel együtt reszelt sajtba forgatjuk, hogy minden oldalukat szépen bevonja a sajt.