Hozzávalók:
Elkészítése:
A halacskát megnyúzta a férjem ( ő nem pikkelyez). Addig a krumplit megpucoltam, felkarikáztam, bezsírozott jénaiba leraktam, majd sóztam és betettem a sütőbe, és 20 percig sütöttem.
A citromfű felének gyenge levélkéit letépdestem, felmetéltem, és a tejfölbe kevertem. Közben a halacskát kívül-belül jól bedörzsöltem Kotányi halfűszersóval, állt kb 25 percet.
A citromfű másik felét szárastól a hal hasüregébe tömködtem, majd megforgattam lisztben. A vajban pár percig sütöttem mindkét oldalát a halnak, majd a közben már elősütött krumplira,( ami időközben le lett öntve újhagymával összekevert joghurttal) ráhelyeztem, és erre is citromfüves tejföl került.
Még 20 percig sütöttem, és kihűlés után tálaltam.