Hozzávalók:
Elkészítése:
A vajat és az olajat felovasztjuk és melegítjük egy serpenyőben. Beletesszük az apróra vágott vöröshagymát és 8-10 percig pirítjuk. Ezután rátesszük a zúzott fokhagymát és azzal is pirítjuk még 1-2 percig.
A hagymás alapba beéetesszük a húsokat és mindkét oldalára kérget sütünk.
A hagymás húshoz hozzáadjuk a feldarabolt gombát és addig sütjük, amíg kissé összeesik. Ekkor sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a szójaszószt, babérleveleket és felöntjük a vízzel. Lefedjük és készre főzzük.
Amikor a húsok megpuhultak, akkor kivesszük a gombás szaftból. A lisztet csomómentesre keverjük a tejszínnel, majd a szaftból is merünk rá keveset és azzal is elkeverjük. A tejszínes-lisztes habarással besűrítjük a gombás szaftot. Beletesszük vissza a húsokat, majd pár perc melegítés után még forrón tálaljuk.