Elkészítése:
Elkészítése:
A chia magot vízzel elkeverjük, majd állni hagyjuk 10 percig, hogy zselés állagú legyen. Amikor elkészült, a zselés chia magot összekeverjük a liszttel, a porélesztővel, a tejjel, a sóval, valamint az apróra vágott snidlinggel és paradicsommal. Az alapanyagokat alaposan összegyúrjuk, és ha a tészta túl száraznak tűnik, kis mennyiségű tej hozzáadásával igazítjuk az állagát.
A tésztát 45 percig kelesztjük, majd lisztezett felületen ujjnyi vastagra kinyújtjuk. Kiszaggatjuk 3-4 centiméter átmérőjű szaggatóval, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a formákat.
180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses üzemmódban sütjük, amíg szép aranybarna színt nem kapnak. Egy adag tészta körülbelül egy gáztepsit tölt meg. Frissen, langyosan a legfinomabbak!