Hozzávalók:
Krémhez:
Elkészítése:
A vizet a kókuszzsírral felforraltuk, majd hozzáadtuk a sót, a cukrot és a lisztet. Addig kevertük egy kanállal, amíg elvált a lábas aljától. A tűzről levéve elektromos habverővel egyenként belekevertük a tojásokat, amíg a massza szép fényes lett. Végül egy kanállal alaposan átkevertük.
Fagylaltos kanállal halmokat raktunk egy sütőpapírral bélelt tepsibe. 180 °C-os sütőben sütöttük 20 percig, majd a hőt 160 °C-ra mérsékeltük, és további 20 percig sütöttük. A halmok szép magasra feljöttek, és aranybarnára sültek.
1 csomag pudingport 5 dl vízzel (vagy tejjel, de ez most laktózmentes verzió) és 4 evőkanál cukorral, valamint 4 tojássárgájával főztünk pudinggá. Még melegen belekevertük az 5 tojás keményre felvert fehérjét (amelyhez egy csipet sót és 1 kávéskanál citromlevet is adtunk). Az egészet alaposan átforgattuk, majd szinte megfőztük. Végül 1 evőkanál expressz zselatint is hozzáadtunk.
A kihűlt fánkokat óvatosan kettévágtuk, és az alsó részükre bőven töltöttünk a krémből. Ezután ráhelyeztük a felső részüket, és ízlés szerint megszórtuk porcukorral. A kész képviselőfánkokat tálalásig hűtőbe tettük, hogy a krém tökéletesen megdermedjen.
A sütő ajtót nem nyitogatjuk a fánkok sütése közben!