Hozzávalók:
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtjuk egy 25×30 cm-es lappá, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. A tészta méretét igazítsuk a keretünkhöz, de hagyjunk rá egy kicsit, mert sütés közben kissé összeugrik. 200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Ha laposabb tésztát szeretnénk, tehetünk rá egy másik sütőpapírt és egy tepsit nehezéknek, de ez nem feltétlenül szükséges – így is finom lesz.
Miután megsült, hagyjuk teljesen kihűlni, majd húzzuk le a tepsiről. Az egyik lapot tálcára helyezzük, és köré tesszük a keretet.
A krém elkészítéséhez először a tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat a pudingporral, a vaníliás cukorral és a cukor egyharmadával csomómentesre keverjük egy kevés hideg tejjel. A maradék tejet felforraljuk, majd folyamatos keverés mellett hozzáöntjük a sárga masszát. Addig főzzük, amíg sűrű lesz, majd érezhetően lágyulni kezd. Ekkorra készen kell állnia a tojásfehérjéből kemény habbá vert masszának.
A fehérjehab egyharmadával fellazítjuk a sárga krémet, majd óvatosan beleforgatjuk a maradékot is, hogy könnyű és levegős legyen. A kész krémet a keretben lévő tésztalapra simítjuk.
A másik lapot 12 egyforma négyzetre vágjuk, és szépen elrendezzük a krém tetején. A süteményt egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy összeálljon. Másnap porcukorral megszórva szeleteljük és tálaljuk.