Hozzávalók:
Töltelék:
Elkészítése:
A bolti leveles tésztát hajtsuk félbe, hogy elérjük a szükséges 5-6 mm vastagságot. Ezután 2 cm-es csíkokra vágjuk függőlegesen. Mindegyik csíkot megkenünk felvert tojással, majd csövekre tekerjük. A keskenyebb végétől kezdve, enyhe átfedéssel haladjunk addig, amíg el nem fogy a csík. Az elkészült rolókat sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
A sütőt előmelegítjük 160-170 fokra. Ha a sütő még nem melegedett fel, a tepsit tegyük hűtőbe. Mielőtt betennénk sülni, kívülről is lekenjük a rolókat tojással. Körülbelül 30-35 perc alatt készre sütjük. Miután megsültek, hagyjuk őket kihűlni, majd a csöveket óvatosan eltávolítjuk a tészták belsejéből.
Amíg a tészták hűlnek, elkészítjük a krémet. A hozzávalókat egy lábasban összemelegítjük, majd hagyjuk kihűlni. Hűlés közben sózzuk és borsozzuk, végül hozzákeverjük a vajat, hogy krémes állagú legyen. A krémet habzsákba töltjük, és megtöltjük vele a rolók belsejét. A végeiket reszelt sajttal díszítjük.