Hozzávalók 20 szelethez:
Piskóta:
Krém:
Elkészítése:
A tojásokat habosra verjük a 20 dkg cukorral, majd belekeverjük az olajat,ezután beleszitáljuk a lisztes-sütőporos keveréket.Simára keverjük ,majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 175°-on előmelegített sütőben körülbelül 25 perc alatt megsütjük.
A krémhez először pudingot főzünk a csomagoláson található utasítás szerint, a vaníliás cukrot is belekeverve.Kicsit hűlni hagyjuk majd összekeverjük a túróval.
Az epret megmossuk, megtisztítjuk,majd kettévágjuk.A piskótát megkenjük a pudinggal, majd elrendezzük rajta az epret.A tejszínt kemény habbá verjük és mintákat nyomunk az eprek közé. Olvasztott csokival, csokireszelékkel vagy porcukorral tálaljuk. :)
Ezt a receptet a legfinomabb sütemények haladóknak és ínyenceknek című kis receptdobozkában akadtam rá az egyik kártyán. Nem okozott csalódást. :))
A krém nem lesz túl vastag, aki sok krémmel szeretné, az 1 csomag pudingporból is csinálhatja.