Hozzávalók:
A tetejére:
Amikor kisült:
Elkészítése:
A tojásokat egészben felverjük, majd hozzákeverjük az 1 bögre porcukrot és az olvasztott vajat. Ezután hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert réteslisztet, és simára keverjük. A masszát kivajazott tepsibe simítjuk, majd megszórjuk fél bögre kókuszreszelékkel és fél bögre porcukorral.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és a süteményt kb. 20 percig sütjük. Ha 20×30 cm-es tepsit használunk, magasabb lesz a süti; egy 38×22 cm-es tepsiben viszont pont ideális magasságúra sül.
Amikor a sütemény megsült, még forrón meglocsoljuk 1 bögre tejszínnel, amit a tészta magába szív, és nem áztatja el. A kihűlt süteményt szeleteljük, és vékonyan megszórjuk porcukorral, valamint kókuszreszelékkel.