Hozzávalók:
A tésztához:
Középső réteg:
Tetejére:
Elkészítése:
A lisztet elkeverjük a sütőporral, hozzáadjuk a cukrot, a tojást és a vajat, majd összegyúrjuk a tésztát. Miután elkészült, a tésztát fél órára hűtőbe tesszük pihenni. A pihentetett tésztát 1 cm-nél vékonyabbra nyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. (Én egy 20×20 cm-es keretben egyengettem el a tésztát.)
A tejjel és a cukorral sűrű vaníliapudingot főzünk, majd amikor elkészült, hozzákeverjük a tejfölt, és rásimítjuk a tésztára. A tetejére rászórjuk a lecsöpögtetett ribizli szemeket.
Előmelegített, 180 fokos sütőben 25 percig sütjük a süteményt. Miután elkészült, elkészítjük a tortazselét a zacskón található utasítások szerint, és még a meleg süteményre öntjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük és tálaljuk.