Hozzávalók:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra (gáznál ez a 7-8. fokozatnak felel meg). A csokit gőz fölött megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a kockázott margarint, és hagyjuk egy kicsit hűlni.
Közben a tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd lassan, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a csokoládés keveréket. Végül beleszitáljuk a lisztet, és az egészet kimargarinozott, lisztezett szuflé formákba (4 db) töltjük.
8-10 percig sütjük, de figyeljünk, hogy ne süssük túl, mert a desszert lényege a lágy, krémes belső, mint egy szuflénál.
Miután megsült, hagyjuk kihűlni, hogy könnyen és sérülésmentesen ki tudjuk borítani a formából, a belsejében folyós csokis édességgel!
Ez a brutális csokibomba igazi kényeztetés! A krémes, folyós belső és a roppanós külső garantáltan a csokoládéimádók kedvence lesz. Tökéletes desszert egy különleges alkalomra!