Hozzávalók:
Alap:
Továbbá:
Töltelék:
Elkészítése:
Egy nagy gáztespibe (44*38 cm) beleszórjuk a kókuszreszeléket úgy, hogy befedje mindenhol és félretesszük.
A lisztet, cukrot és kakaóport egy nagyobb edénybe mérjük. Hozzáadunk kevés tejet és simára-csomómentesre keverjük. Felöntjük a maradék tejjel, majd folytonos keverés mellett sűrűre főzzük. Még forrón belekeverjük a vajat és a csokit, majd addig keverjük, amíg a massza teljesen felveszi.
A csokis alapot az előkészített tepsibe öntjük, majd elegyengetjük benne óvatosan. Próbáljuk minél jobban kitolni a masszát a tepsi szélére.
Ezután tegyük hűvös helyre és hűtsük ki.
Miután a csokis alap kihűlt, akkor verjük fel a tejszínt a vaníliával kemény habbá. A habot simítsuk rá a csokis alapra egyenletesen, majd vágjuk 12-16 nagyjából egyforma csíkra. Ezután szórjuk rá az aprított csokit és a krokantot.
A csíkokat egyenként tekerjük fel, majd tálalhatjuk is.