Hozzávalók:
Alaphoz:
Krémhez:
Tetejére:
Díszítésnek:
Elkészítése:
A zabkekszeket elektromos aprítóban finomra őröljük, majd hozzáadjuk a barna cukrot és a margarint. 1 percig még keverjük együtt az aprítóban, majd spatulával átforgatjuk.
A masszát egy 28 cm-es, sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába egyengetjük úgy, hogy körben egy ujjpercnyi egyenes peremet készítünk, majd 20 percre fagyasztóba tesszük.
A mascarponét robotgéppel magas fokozaton 5 percig habosítjuk, majd közepes fokozat mellett apránként hozzáadjuk a cukrot, sűrített tejet, tejfölt, lime levét és reszelt héját, majd további 3 percig habosítjuk.
A cukrászhabot a vanília aromával kemény habbá verjük és a zselatin fixxel együtt spatulával a mascarponéhoz keverjük. Elegyengetjük a fagyasztóból kivett tésztánkon és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap a tortánkat 8 szeletre vágjuk és felváltva elhelyezzük rajta a gyümölcsöket. Mentával megtűzdeljük és szárított virággal meghintjük. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.