Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst vágjuk vékonyabb szeletekre és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát, majd ezután forgassuk lisztbe.
Egy serpenyőben hevítsünk fel kevés olajat és a húsok mindkét oldalát süssük aranybarnára. Ha szükséges, akkor pótoljuk alatta az olajat.
Ha a húsok mindkét oldala megpirult, akkor szedjük ki a serpenyőből és tegyük félre. Tálalásig tartsuk melegen.
A visszamaradt olajba tegyük bele a megpucolt és feldarabolt fokhagymát és pirítsuk kb 30 másodpercig. Ezután öntsük fel a húsleves alaplével és keverjük jól össze. Tegyük bele a citromszeleteket és forraljuk fel. Forraljuk kb 10 percig, majd adjuk hozzá a citromlevet, a felaprított kapribogyót és főzzük addig, amíg kissé besűrűsödik a mártás (kb 5 perc). Ezután hozzáadjuk a vajat és megvárjuk, amíg teljesen elolvad, végül beleforgatjuk a felaprított petrezselymet is.
A húsokon oszlassuk el a mártást, majd tálaljuk ízlés szerinti körettel.