Hozzávalók:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját habosra kavarom a hideg vízzel,hozzáadom a lisztet, a citrom levét, és a legvégén a tojások kemény habját.
A Bárányformát kizsírozom beletöltöm a tésztát és 150 fokon kb 30 perc alatt megsül (tűpróba)
Közben elkészítem a krémet:
A tej felét a 2 kanál cukorral főni teszem, a lisztet csomómentesre kavarom a tej másik felével, mikor a tej forr, akkor folytonos kavarás mellett beleeresztem a lisztes tejet, és addig főzöm míg jó kemény lesz. Hagyom kihűlni.
A vajat habosra keverem a porcukorral, és apránként belekeverem a kihűlt pépbe.
Miután kihűlt, hosszába kettévágom és megtöltöm krémmel, a többi krémmel bevonom a báránykát és tetszés szerint díszítem.