Hozzávalók:
Alap:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A magvakat és a kakaóport egy aprítógépbe tesszük és darabosra aprítjuk. Ekkor hozzáadjuk a datolyát és a szilvát, majd újra bekapcsoljuk a gépet. Végezetül a magvajat adjuk hozzá és homogénre kevertetjük az egészet a géppel. Addig keverjük, amíg az ujjunkkal összecsípve össze nem áll.
Ekkor előveszünk egy 23 cm átmérőjű, kivehető aljú piteformát és az alapot belenyomkodjuk úgy, hogy teljesen a tetejéig érjen a formának a massza, tehát legyen pereme is. Ha ezzel megvagyunk, akkor addig hűtőbe tesszük, amíg a krémet elkészítjük.
A krémhez a csokit egy kisebb edénybe tördeljük és ráöntjük az alaposan felrázott kókusztej konzervet. Addig melegítjük, amíg a csoki teljesen felolvad.
Az alapot kivesszük a hűtőből és a csokis krémet ráöntjük. Visszatesszük a süteményt a hűtőbe és teljes szilárdulásig bent tartjuk (nálam egy éjszakát volt ben).
Mikor teljesen megdermedt, akkor ízlés szerint dekoráljuk és tálaljuk.