Hozzávalók:
Elkészítése:
A sütőt melegítsük elő 230 fokon grill fokozaton vagy a grill sütőt.
Tegyük a vajat (olvasztva), a fokhagymát (felaprítva), a sót és a borsot egy tálba és alaposan keverjük össze.
A kukoricáról hajtsuk le a héját, majd dörzsöljük be a fokhagymás-vajas keverék felével, ezután hajtsukrá vissza a héját.
Helyezzük a kukoricát közvetlenül a grillrácsra és 25-30 percig süssük, időnként megforgatva, amíg a kukorica megpuhul.
Ha kész, akkor vegyük le a grillről, hámozzuk meg és dobjuk ki a héját. Tegyük a kukoricát a tálcára, csepegtessük meg a maradék vajjal, majd szórjuk meg parmezánnal.
Tipp: ha szeretjük a csípőset, akkor kevés chili pelyhet is keverhetünk a fűszeres vajba.