Hozzávalók:
Tészta:
Továbbá:
Elkészítése:
Az étcsokoládét tálkába tördeljük és vízgőzfürdő felett felolvasztjuk.
A lisztet a margarinnal, a porcukorral, a tojássárgákkal, az olvasztott csokoládéval egynemű tésztává gyúrjuk. Becsomagolva 1 órára hütőbe tesszük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A tésztát lisztezett gyúródeszkára tesszük és kb 3 mm vékonyra nyújtjuk. Nem túl nagy szív alakú formával kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokos sütőben kb 12-15 perc alatt megsütjük.
Két-két kihűlt szívet összragasztunk lekvárral és tálra tesszük.
Vaníliás porcukorral megszórva, dobozba rakjuk és egy éjszakán át pihenni hagyjuk.