Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
Piskóta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét csipetnyi sóval elkezdjük felverni habnak, közben fokozatosan adjuk hozzá a cukrot és verjük fel kemény habnak. Ezután óvatosan keverjük bele a tojások sárgáját, vizet, végül a sütőporral elkevert lisztet.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a tésztát beleöntjük és előmelegített, 180 fokos sütőben készre sütjük kb 20-25 perc alatt.
A krémhez a pudingporhoz hozzákeverjük a tejet és sűrű krémmé főzzük. A vajat a porcukorral kihabosítjuk és a kihűlt pudingos krémhez adjuk.
A megsült és kihűlt piskótát nagy méretű szaggatóval kiszaggatjuk. Krémmel körbekenjük, kókuszreszelékben meghempergetjük. A maradék krémet habzsákba töltjük és a korongokat körbedíszítjük. A megmosott, feldarabolt gyümölcsökkel a közepét kirakjuk.
A zselatinport vízben feloldjuk, összemelegítjük és ecsettel a gyümölcsöket átkenjük.
Tálalásig hűtőben tároljuk!