Hozzávalók:
Tormakrém:
Továbbá:
Elkészítése:
A vajat egy kisebb edényben felolvasztjuk, majd beleszórjuk a lisztet és pár perc alatt megpirítjuk. Több részletben hozzáadjuk a langyos tejet és sűrűre főzzük.
Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a sót, borsot, majd beletesszük a tormát (ne ijedjünk meg a mennyiségtől, felveszi a besamel és a majonéz), majonézet és az egészet alaposan összedolgozzuk.
A krémet habzsákba vagy egy nylon zsákba szedjük, aminek a végére egy kicsit nagyobb lyukat vágunk. Magunk elé veszünk egy szelet sonkát, az egyik végére nyomunk a tormakrémből egy kissé nagyobb adagot, majd feltekerjük a sonkát.
A sonkatekercseket egy tálcára vagy nagyobb tányérra tesszük és ízlés szerint díszíthetjük kevés krémmel és retekkel, petrezselyemmel, piros húsú paprikával vagy amivel szeretnénk.