Hozzávalók:
Sonkahab:
Továbbá:
Elkészítése:
A tésztát kitekerjük és a hosszabbik oldala mentén 12 részre vágjuk. A csíkokat egyenként, átfedéssel feltekerjük 1-1 habroló formára, majd sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk.
1 tojást felverünk és lekenjük vele a rolók felületét. 215 fokos sütőben kb 20 perc alatt aranybarnára sütjük. Langyosra hűtjük, majd még langyosan kiszedjük a formákat a tésztából.
Elkészítjük a tölteléket. A tojásokat megfőzzük, majd megpucoljuk és kisebb darabokra vágjuk a sonkával együtt.
Egy késes robotgépbe tesszük a sonkát, tojásokatt és a majonézet is hozzáadjuk, majd a géppel elkezdjük összedolgozni. Ezután hozzáadjuk a tejfölt és a tormát is és teljesen krémessé dolgozzuk a robotgéppel.
Kivesszük a gép pengéjét és a sonkahabba keverjük az aprított petrezselymet, snidlinget, borsot adunk hozzá és ha szükségét érezzük, akkor sót. Az egészet jól összekeverjük.
A sonkahabot egy habzsákba töltjük és a végére kicsit nagyobb lyukat vágunk. A rolókat megtöltjük a krémmel, majd ha szeretnénk, akkor reszelt sajtba márthatjuk mindkét végét.