Hozzávalók:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A krémhez a tejszínt majdnem teljesen felverjük, ekkor hozzáadjuk a mascarponét, porcukrot, aromát és kókuszreszeléket, majd magas fokozaton kézi habverővel kemény, stabil krémmé keverjük az egészet.
A krémből keveset félreteszünk a tetejére.
Egy tepsi, jénai vagy sütikeret aljára leteszünk 21 darab babapiskótát, amit előtte tejbe mártottunk. A maradék krém felét egyenletesen rásimítjuk a babapiskótákra, majd újabb adag babapiskóta következik. A babapiskóták után jön a krém és a végén a maradék babapiskóta. Az utolsó adag babapiskótára rákenjük a kevés félretett krémet. Nem baj, hogy kevés és be fogja szívni, úgyis plusz tejszínhabbal díszítjük másnap. Ha nem ez a célunk, akkor osszuk nyugodtan el egyenlően 3 részre a krémet.
Másnap felszeljük a süteményt, a tetejét tejszínhab halmokkal, felezett raffaello golyókkal és kókuszchipssel díszítjük.