Hozzávalók:
A tészta hozzávalói:
A krém hozzávalói:
Elkészítése:
A sütőt 180 fokra melegítjük.
A tojásokat a cukorral habosra keverjük elektromos habverővel(7-8 perc),majd óvatosan hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet. Egy 25×39 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és piskótát beleöntjük,majd megsütjük.
A vaníliás pudingporokat a tejjel cukorral és aromával sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük.
A habtejszínt a cukorral keményre verjük.
A zselatint az 1 dl langyos vízben feloldjuk,majd a pudingos krémhez keverjük. Jól kihabosítjuk,majd apránként hozzáadjuk a keményre vert habtejszínt is.
A két krémet összekeverjük,kb 10 percre a hűtőbe tesszük és ez után a piskóta tetejére simítjuk.
Cukrozott kakaóval szórtam meg a tetejét.
Finom,gyors sütemény!