Hozzávalók:
“Tészta”:
Kókuszos krém:
Továbbá:
Tetejére:
Elkészítése:
A kekszbe belekeverjük a kakaóport és a porcukrot, majd hozzáadjuk a rumaromát és fokozatosan, annyi tejjel gyúrjuk össze, hogy jól formázható legyen a massze, de na ragacsos.
A kakaós-kekszes “tésztát” egy darab sütőpapírra tesszük és kb 25*35 cm-es téglalappá nyújtjuk.
A hozzávalókat egyszerűen csak kikeverjük egy kanál segítségével.
A kinyújtott kakaós-kekszes alapra egyenletesen rásimítjuk a kókuszos-mascarponés krémet. A mogyorókrémet egy habzsákba vagy nylon zsákba tesszük és a pár másodperc alatt kissé megmelegítjük a mikróban, majd a végére kis lyukat vágunk.
A habzsák segítségével oszlatjuk el a kókuszos krémen.
A sütőpapír segítségével feltekerjük a rövidebb oldala mentén jó szorosan, becsomagoljuk, majd egy éjszakára vagy néhány órára hűvös helyre tesszük.
Másnap a díszítéshez a csokit és a tejszínt összeolvasztjuk, majd csíkokat húzunk vele a rolád tetejére. AMint megszáradt, szeletekre vágjuk és tálaljuk.