Hozzávalók:
Krémhez:
Továbbá:
Díszítés:
Elkészítése:
Magunk elé leterítünk két, egymást fedő folpack csíkot. Erre fogjuk rátenni a babapiskótákat.
A tejet meglangyosítjuk és elkeverjük benne a kakaóport. A babapiskótákat megmártjuk a kakaós tejben, majd letesszük 3*10-es téglalap alakban.
A jól lehűtött tejszínt majdnem teljesen felverjük. Ekkor hozzáadjuk a mascarponét, porcukrot és a mogyorókrémet, majd stabil krémmé keverjük a robotgép segítségével.
A babapiskóták felületét megszórjuk cukrozatlan kakaóporral, majd rákenjük a krém 3/4-ed részét egyenletesen. A krémre rászórunk 4-6 összemorzsolt ferrero recher golyót, majd erre kevés mogyorókrémet csorgatunk.
A rövidebb oldala mentén, a folpack segítségével feltekerjük a roládot, majd éjszakára hűtőbe vagy ideg helyre tesszük a maradék krémmel együtt.
Másnap kitekerjük a folpackból a roládot, bevonjuk a maradék krémmel, majd egy habzsákból kissé megmelegített mogyorókrémet csorgatunk rá és megszórjuk mogyoróval.
Szeletekre vágva tálalható is.