Hozzávalók:
Elkészítése:
A kávét lefőzzük és hagyjuk kihűlni. Ha kekszet használunk, akkor azt aprítóba téve morzsásra daráljuk (vagy nyújtófával összetörjük).
A mascarponét a mogyorókrémmel habosra keverjük (keveset tehetünk félre a díszítéshez, ha szeretnénk), majd hozzáadjuk a jól hehűtött tejszínt és az egészet stabil krémmé keverjük.
Előveszünk 4 poharat. A poharak aljába teszünk egy adag kekszmorzsát (és meglocsoljuk kevés kávéval) vagy kávéba áztatott babapiskótát. Erre kanalazunk a mogyorókrémes krémből. Újabb adag kekszmorzsa vagy babapiskóta és krém jön, majd a tetejére jöhet a félretett krémből a díszítés.
A maradék alapanyagokból ugyanígy készítjük el a többi poharat is. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.